Bilfinaniering för premiumbil

Billån behövs som bilfinansiering för alla typer av bilar och tecknas av alla typer av människor, både med god ekonomi och med dålig ekonomi. Det är upp till var och en att bedöma sina ekonomiska förutsättningar för bilköp.

Extra viktigt är det att fundera över de egna ekonomiska förhållandena om du funderar på att köpa en premiumbil. Dessa bilar må ge status och körglädje men samtidigt så kostar det på ganska väl, och en hel del finansiering av bilköpet kan behövas.

Det finns dock en premiumbil som sticker ut avseende bra ekonomiska förutsättningar. Detta är Lexus CT200, det är en liten bil som har utgångspris på endast 240 000 kronor som nypris för basversionen medan toppversionen går på drygt 350 000 kronor. Basversionen är dock välutrustad redan från start. Bilen har hybriddrift vilket ger låga bränslekostnader, Lexus är högt klassad avseende kvalité och har Sveriges nöjdaste kunder. Detta borgar för att driftkostnaderna kommer att bli låga, även om du köper den som begagnad. Att den är miljövänlig blir något positivt som kommer med på köpet.

Se över din bilfinansiering och låt bankerna bjuda på ditt blivande billån, läs mer om denna tjänst som hjälper dig att spara pengar. Kanske blir det en Lexus?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *