Det är dags att hitta bra billån och bilfinansiering för nya Nissan Note 2014 finns hos bilhandlarna till hösten. Note är en bil som är rymlig både i framsätet och i baksätet samtidigt som den är liten. Både fram och baksäten är något högre än normalt för denna bilklass. Lastutrymmet är ganska litet men ändå inte obefintligt, med en ganska rak baklucka så kan man ändå få in en del packning.

Nissan Note 2014

Nya Nissan Note är billig i inköp med tanke på den teknik som man kan utrusta bilen med. Den har också bränslesnåla motorer, bensinmotorerna är 3-cylindriga på 1,2 liter. Bilen har kompressorteknik istället för turbo, detta ger extra effekt över ett jämnare varvtal. Nackdelen är att den inte känns lika pigg att köra som turbobilar men sett på 0-100 så jämnar det ut sig och Note gör 0-100 på 11,7 sekunder (1,2 DIG-S 98hk).

Den tilltänkte kundgruppen är i första hand något mognare bilköpare, vilket innebär medelålders och uppåt. Men designen är ändå modern och ungdomlig så intresse kan finnas i alla målgrupper. Barnfamiljer utan behov av barnvagn kan också denna bil passa för.

Söker du en bil som är rymlig för upp till fyra personer och ändå år liten, gå till din bilhandlare efter sommaren för provkörning.