Volkswagen deltar i World Rally Championships 2013 med en Polo typ R.

Inför tävlingsstarten söker de efter en hjälmhållare som kommer att behandlas med VIP status och bo 3 dagar på ett lyxhotell tillsammans med en vän. Den som vinner kommer även att få flyga helikopter för att se tävlingsbanan och få följa med och kika in bakom rallykulisserna. Vinnaren får träffa förare, rally teamet m.fl.

Du kan bli hjälmhållaren och vinna resan med 3-dagars lyx och rally:
Det är lätt att delta! Se på 30 sekunders videon ovanför, tryck på bilden och du kommer till tävlingsplatsen. Du deltar genom att skicka in en bild på dig där du visar dina hjälmhållar egenskaper, det är enkelt och snabbt. Du har stor chans att vinna då endast 2132 hittills har deltagit.

Info om VW Polo WRC 2013:
Volkswagens tävlings Polo har en 1.6liters turbo motor på 315 hk och 425 nm. 0-100 km/h går på 3,9 sekunder. Utöver detta har den en massa sportdetaljer som special designad front, breddade sidor, skparpa kanter och en riktigt stor spoiler bak för att få ett högt tryck ner mot vägen. En av hemligheterna att man fått ut så mycket kraft ur en sådan liten motor är att bilen är utrustad med en extra kraftfull turbo.

Bilen du kan köpa till sommaren:
Det är en VW Polo R WRC som givetvis är inspirerad av Rally versionen och har en motor på 220hk. Tänk dig 220 hk i en liten VW Polo! Har du inte redan börjat så är det dags att spara ihop till din bilfinansiering för denna bil, körglädjen är garanterad! Fram till dess så åter igen, delta i tävlingen, se videon, tryck på bilden och skicka in bilden av dig som hjälmhållare!