Ekonomi: Spara pengar och köp bildelar online

Köp däck, motorolja och reservdelar på internet och spara pengar

Vi på Bilfinansiering tipsar här om hur du kan spara ännu mera pengar för ditt bilägande. Ja, att äga bil kostar ofta mycket  pengar och därmed finns det också en hel del möjligheter att även spara pengar på bilägandet. Ett sätt att spara en rejäl slant är att köpa däck och reservdelar online på internet. Företag som exempelvis Tirendo erbjuder möjlighet till att köpa däck på ett lätt sätt via internet.

I Sverige har vi både vinter och sommar och därför behöver vi två uppsättningar däck till bilen. Ännu har ingen däcktillverkare lyckats ta fram ett däck som är lika bra på sommaren som på vintern. Det finns allround däck som en del väljer att köra året runt med och dessa har mittemellan egenskaper. Dessa däck har dock aldrig i närheten av toppegenskaper avseende varken sommar eller vinter. Därför rekommenderar de flesta att man har både sommardäck och vinterdäck till bilen även om man köper billigare sommar och vinterdäck som inte har toppklassade testresultat, de är nämligen ändå normalt bättre än åretruntdäck. Köper du däck från Nokian, Continental, Pirelli, Michelin och så vidare så får du i stort sett alltid riktigt bra däck med bra sommar eller vinteregenskaper. Oavsett vilka bildäck du köper till din bil så kan du spara mycket pengar på att beställa dessa online.

Serva bilen själv när bilen börjar bli gammal

Det är dock inte bara däck som du kan spara mycket pengar på utan även reservdelar. Bromsar är något som slits precis som däcken. Att köpa bromsklossar och bromsskivor online på nätet kan du spara en hel del pengar på. När bilen börjar bli till åren och alla garantier löpt ut kan du säkerligen börja våga dig på att serva bilen själv. Ofta räcker det med att regelbundet åtminstone byta motorolja för att bilen ska bli glad och kunna köra vidare utan motorhaveri.

Vare sig du har en ny bil och behöver nya vinterdäck eller har en gammal bil som behöver sommardäck, vinterdäck, bromsar och motorolja samt mycket mer så kan du spara pengar g

enom att beställa dina bildelar online via nätet.

Pirelli Cinurato P7 Blue AA

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *