Energimärkta sommardäck och säkra vinterdäck till nya bilen

Bra däck och fälg till din bil, köp billigt på internet!

Vare sig du ska köpa nya sommardäck till din bil eller nya vinterdäck till en ny eller gammal bil så vill du ha det mesta av det bästa, eller hur? En nyhet är det energimärkta sommardäcket Pirelli Cinturato P7 Blue. Detta däck har klass AA vilket innebär toppklass avseende: Lågt rullmotstånd, våtbromsgrepp, säkerhet och bränsleekonomi. Dessa faktorer är svåra att kombinera med toppresultat i ett och samma däck, Pirelli har lyckats! Detta innebär att till och med naturskyddsföreningen har trätt in och lämnar sin rekommendation för detta däck.

Pirelli Cinurato P7 Blue AA

När det gäller vinterdäck och dubbfritt så har Nokian sitt toppklassade Nokian R2 däck, som med fördel kan köpas online hos Däckia. Detta dubbfria vinterdäck har en specialinblandning av kristaller i gummiblandningen. Dessa gör att däcket får liknande egenskaper som dubbade vinterdäck, fortfarande inte lika bra grepp på is men bättre än tidigare. Kanske har Nokian inspirerats av ett japanskt företag som en gång i tiden tog fram ett dubbfritt vinterdäck med inblandning av valnötsskal i gummit, detta fick inte speciellt bra i testerna på den tiden men konceptet har som sagt vidareutvecklats. Ska du ha dubbade vinterdäck så är Nokians Hakkapeliitta 8 ett bra däck att välja.

Svart_aluminium fälg

Vare sig du köper sommardäck eller vinterdäck så behöver du fälgar till däcken. Har du inga du kan återanvända eller har de blivit fula så ta en titt på det senaste inom däck och fälgmodet. Just nu är det inslag av svart som gäller hos fälgarna. Antingen bara svart eller en kombination av aluminium och svart. Extra bra blir det om du även har svarta backspeglar och tonade rutor samt andra svarta inslag på bilen. Låt din bil kännas lite modern! Att köpa däck och fälg via internet ökar ditt utbud, du har lättare att få en överblick vad som finns och sist men inte minst så är chansen stor att du sparar en hel del pengar.

Sponsrat inlägg

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *