Provkör en BMW så skänker de 100 kronor till barncancerfonden. Aldrig tidigare har det varit lättare att finansiera värdefull forskning. Aldrig tidigare har det varit roligare att vara med och finansiera cancerforskning!

I september och oktober har du denna möjlighet att ställa upp för sjuka barn! Allt du gör är att ta dig till en BMW handlare och ber att få provköra en bil. Du behöver inte köpa en bil, du behöver inte vara intresserad av BMW, du behöver inte vara i läge att se över finansiering av en ny bil, du behöver inte fundera på billån, kanske äger du redan en BMW, kanske äger du en annan bil, oavsett din aktuella bilsituation så behöver du inte vara rädd för att gå till BMW och bara köra bilen en stund, det är allt! Tänk på barnen!

BMW har ett stort kontaktnät som de just nu utnyttjar för att bidra med hjälp till svårt sjuka barn. Tusentals provkörningar sker varje månad, hundratusentals människor besöker BMW:s webbsidor och andra media. Under denna period får dessa besökare denna möjlighet att vara med och hjälpa.

BMW gör denna kampanj tillsammans med barncancerfonden med målet att minst 12000 provkörningar ska genomföras. Du hittar mer information och din närmaste återförsäljare på BMW:s hemsida.

Årligen får cirka 300 familjer ett tragiskt besked, stöd dem på ett enkelt sätt! Besök gärna barncancerfondens egen webbsida.