Ibland behöver man pengar så där lite snabbt. Ja riktigt fort, precis som bilen ens går. Fort går då även bensinen åt och har man inte ett bensinkort och tanken nästan är tom ja då behöver kassan fyllas på snabbt. Man vill ju inte bli stående längs vägen, nej inte när grillpartyt på stranden väntar och alla brudarna, eller killarna beroende på vem du är. Polarna är också där och ringer i mobilen och undrar när du kommer. Det är vid sådana här tillfällen man vill ha pengar fort.

Ett annat tillfälle kan vara när polaren vill sälja den där gamla Porschen, ja den gamla rishögen som börjat rosta och har den gamla Volkswagen motorn. Detta är modellen som inte riktigt var en Porsche men ändå var en. Han har ledsnat på den då renoveringsobjektet inte hinns med. Dessutom ska han resa till Ibiza nästa vecka och behöver lite fickpengar. Får jag 5000 spänn så är den din, men innan jag åker säger han. Du har bara 2000 kr och lönen kommer först om 2 veckor.

Det finns en del tillfällen då man behöver låna pengar fort. Man kan gå till banken, men de har inte öppet dygnet runt. Då kan man försöka hitta andra tjänster, exempelvis sajter på nätet som lanapengarfort.com dessa sajter ger vägledning till denna typ av lån.