Kan man spela pingis i bilen, på riktigt? Visst kan man det tycker Chevrolet som visar detta i ett videoinslag gjort av en YouTube kändis.

När man skapar en bil så har man vissa saker i åtanke, speciellt vad bilen är tänkt att användas för. Chevrolets tanke med nya Captiva är att den ska klara av många olika livssituationer. Bilen är rymlig för hela familjen, den har fyrhjulsdrift för att klara tuffa miljöer och situationer. Dessutom har man gjort flera smarta förvaringsutrymmen i bilen. För visst är det irriterande med bilar där man inte vet var man ska lägga ifrån sig småsaker? Chevrolet har inte minst haft kvinnor i åtanke då man skapat förvaringsutrymmen med avdelade sektioner som man exempelvis kan förvara smink på ett organiserat sätt. Självklart kan man förvara annat där också som bensinkvitton m.m.

I Chevrolets miniserie om Captiva använd i olika situationer så har man låtit YouTube kändisar testa och visa Chevrolet Captivas starkaste användningsområden som utrymme för stora och små saker, smidigheten och framkomligheten, sådant som är viktigt för en bil.

Vill du se alla tester så starta videon ovanför, tryck på bilden igen för att komma till Chevrolets webbplats där alla test-videos för Captiva finns.

Varför inte ta och provköra en Captiva, glöm inte att fråga om en bra bilfinansiering efteråt!