Nu är det snart dags för OK:s regionalstämma 2013. Är du medlem så är det viktigt att du går dit och deltar. OK är en ekonomisk förening som äger 50% av företaget OK-Q8. Du är med och fattar beslut i miljardklassen, bolaget omsätter nämligen mer än nio miljarder kronor!

Du som besöker denna sida är förmodligen lite mer intresserad av ekonomi än medelsvensson, det är ju inte bara en bils finansiering som kostar kring bilägandet. Bränsle, service, bildelar m.m. är också en stor kostnad. OK är en fackhandel som tillhandahåller drivmedel av olika slag, bildelar, servicetjänster och mycket mer. Är du medlem i OK så är du delägare i denna verksamhet, du kan alltså vara med och påverka mer än bara billånet för bilfinansieringen!

Har du OK-kort? Då är du medlem! Gå på stämman och ta lite tilltugg, kanske vinner du på lotteriet som finns på dagordningen? Men det viktigaste är att du ser till att styrelsen inte klubbar igenom något galet beslut. Kanske har du också något egen åsikt eller förslag att framföra, då har du chansen?

Gå på OK regionalstämma 2013, och se till att inga dumheter händer!

OK, intresserad? När och var hålls dessa stämmor undrar du nu? Denna information tillhandahålls i videoklippet, efter att du fått dig en rolig presentation!