Bilfinansierings info tipsar om Volkswagen Caddy: Går det att få mer praktisk bil för pengarna?

Volkswagen har kommit ut med en ny version av deras redan genomarbetade minilastare Caddy. Precis som tidigare kan du få den med tänkt kaross för transport av verktyg och material, eller men fönsterrutor runtom och baksäten för transport av personer. Oavsett vad du väljer så får du en av världens mest genomarbetade bruksbilar.

Se videon för att få mer info om alla bilnyheterna

Vad du dessutom kan få till nya Caddy är: Autobroms, GPS navigation med en av världens bästa pekskärmar, fyrhjulsdrift som hjälper dig fram året runt sommar som vinter. Volkswagens funktionalitet är i toppklass och alla reglage följer europastandard, eller kanske är det så att alla andra följer Volkswagenstandard? Bortsett från aktivering av värme för backspeglarna som Volkswagen krånglar till det med ett vridreglage på förardörren, ingen är perfekt och solen har även sina fläckar som man brukar säga.

Man kan säga att nya Caddy inte blivit mer praktisk utan ”endast” mycket bättre och modernare. Denna bil kommer därmed att fortsätta att ligga i topp avseende arbetsbilar gjorda för alla tillfällen och bruk.

Volkswagen Caddy 1_2