Vill du köra ny bil till billigaste kostnaden. Varför inte köpa Sveriges billigaste bil med Sveriges billigaste bilfinansiering?

Sveriges billigaste bil just nu är Dacia Sandero,denna bil kostar bara 79 000 kronor. Men varför inte köpa den i Crossoverutförande kallad Dacia Sandero Stepway och är då välutrustad för knappa 116 000 kronor. Då ingår stor touchmediaskärm som inkluderar GPS Navigation.
Hur ska du betala för denna prisvärda bil? Jo, genom att utnyttja låneförmedling som låter flera banker ge erbjudande om bilfinansiering till dig. Du väljer den bank som ger dig bäst erbjudande.

Skulle du inte vilja köpa Sveriges billigaste bil så kan du givetvis köpa en annan bil istället. Varför inte en bättre begagnad bil till ännu lägre kostnad?

Det är värt att prova dessa smarta banktjänster som sätter dig i förarsitsen istället för tvärtom, passar det inte dig så är du inte bunden fram tills att du fått se erbjudandena och accepterat. Det kostar inget att få flera erbjudanden om bilfinansiering och du väljer som sagt det bästa eller väljer inget om du mot förmodan inte vill ha dem. Privatlån kan användas till vad du vill, bilköp eller annat.

dacia-sandero-stepway-2013