Att teckna billån kan ibland ta lång tid, speciellt om det ska göras hos en bank. Men om du vill låna pengar till bilen smidigare så kan du titta på onlinelösningar som finns. Antingen banker som har snabba och smidiga lånelösningar för ansökningar där allt sker online på nätet, inga papper som skickas hemma med snigelpost.

Ett annat alternativ är lånebudgivning, du lämnar en intresseanmälan att du är ute efter att låna pengar. Därefter kan flera banker ta del av denna och återkomma med erbjudande om lån och villkor, du tittar och är det bra så tecknar du lånet. I de flesta fall sker detta inom 24 timmar, och banken som för tillfället är mest sugen på att låna ut pengar har chansen att lämna deras lägsta möjliga ränta. Oavsett vilket alternativ du väljer är dessa sätt väldigt smidiga att låna pengar på.

Tänk på att det vanligaste lånet till bilköpet är ett privatlån, dvs ett normalt lån som du kan välja vad du vill göra för pengarna, bilköp, båtköp, semester eller kanske både blir det en bilsemester?

Row of cars