Honda Accord

Bilfinansiering önskar framhäva Japanska Honda med bilmodellerna Accord och Insight. Japanska biltillverkare har speciellt en sak gemensamt, deras kvalitétsrykte ligger högre än genomsnittet av alla bilmodeller. Just kvalité är en stor del i ekonomin kring bilköpet och ägandet då en bil med låg kvalité snabbt kan göra bilägandet till en tråkig och dyr historia.

Utöver Japansk kvalité så är Honda speciellt omskriva och kända för körglädje hos sina bilmodeller.

Honda Accord
Accord är en körglad mellanklassare med en historia i som går bak ända till 1976, ja så länge har modellen faktiskt funnits! Honda Accord finns idag i två versioner: Sedan och Kombi. Fyra kraftfulla motorvarianter finns, två bensinmotorer: 2.0 156hk/2,4 201hk och två deieselmotorer: 2.2 på 150 respektive 180hk.

Accord kommer välutrustad redan från Comfort nivån vilken inkluderar bl.a. klimatanläggning, stereo och höjdjusterbar förarstol. Denna version kostar med 156hk bensinmotor: 239.900kr (+14000 för kombiutförande).

Tittar man bakåt på Accords tidigare generationer så kan man läsa följande i begagnatguiden:
Köregenskaperna håller toppklass, få andra mellanklassare är lika körglada. Bilbesiktningen anger att den klarar sig bättre än medelbilen. Honda håller hög kvalité som bilmärke och Accord är förstås inkluderad. Problem med elektronik, motor och växellåda är ytterst sällsynt.

Här kan du läsa mer: Honda Accord

Honda Insight
Insight är en hybridbil som klarar de nya miljöbilskraven som träder  i kraft 1: a januari 2013. Bränsleförbrukningen är angiven till låga 0,44l/mil. Honda anger att bilen är rymlig och har gott om plats för fem personer.

En speciell funktion som Insight har är ett guidesystem för att hjälpa föraren till bränslesnål körning. Systemet visar blommor som växer fram om man kör bra men kör man dåligt så vissnar blommorna. Den som köra bra hela vägen belönas med en segerpokal. Precis som för Accord så är den välutrustad redan från Comfort nivån och kostar då 214.900kr, vilket gör att den till en mycket prisvärd hybridbil i mellanklassen.

Med denna bil visar Honda att de är med och jobbar i bilutvecklingens framkant!

Här kan du läsa mer: Honda Insight

Hondas bilfinansieringsprogram:
Hos återförsäljarna finns det flera möjligheter till att finansiera köpet och ägandet, vilket innefattar:

  • Finansiering
  • Låneskydd
  • Bilgaranti (Förlängd bilgaranti via AutoConcept)
  • Försäkring
  • Servicepremie
Honda Insight