Nya Golf GTI 2013 byggd på 7:e generationens Volkswagen Golf plattform. Detta är en snabb familjebil och sportbil i ett. Hur bycket busbil får du för pengarna när du köper en Golf GTI?, Hur mycket körglädje får du när du köper en VW GTI?, massor! Det är värt varenda krona, för du får ju mer än bara en snabb bil, du får en praktisk bil med bra utrymmen också. Just detta gör bilen svårslagen för visst är det kul att ha en sportbil, men har du inte en villa med stort garage för flera bilar så är det svårt att ha en bil som bara rymmer två personer och en tandborste.

Just du som sätter värde på pengar och bilfinansiering men fortfarande vill betala extra för fart och körglädje, ja för just dig är denna bilen gjord! Du kan ha barnen i bilen, du kan åka och handla; utan att prioritera ner på körglädjen. Visst är väl det värt ca: 285.000 kronor!

Snabba fakta om Nya Golf GTI 2013: 230 hästkrafter, 0-100 på 6,4 sekunder, progressiv styrning (Ratten snurrar lätt vid parkering, är stabil på motorvägen) och 17″ bromsskivor.

Titta på videon, och ta dig vidare för mer information om nya GTI 2013.