Hitta billigt billån

I ekonomiskt pressade tider vill man gärna ha så låga kostnader som möjligt för bilen. Har man billån så vill man görna ha så låg kostnad som möjligt för sin bilfinansiering. De flesta har någon form av bilfinansiering då en bil kostar mycket med pengar.

  • Vad ger billigare billån och kostnader för bilen?
  • Inget lån alls, detta är givetvis att föredra om möjligt
  • Amortera extra på billånet, även mindre belopp kan göra en hel del på månadskostnaden då återbetalningstiden är relativt kort för billån. För vissa billån kan man välja om man vill ha lägre kostnad för bilfinansieringen eller om man vill ha kortare återbetalningstid när man amorterar. Kolla med din kreditgivare innan du gör en extraamortering hur det kommer att hanteras.
  • Kolla om du kan hitta någon som kan ge ett billigare lån, de flesta billån kostar inget extra att lösa i förtid. Kolla med din kreditgivare om det är möjligt att lösa lånet utan kostnad. Du kollar sedan med andra kreditgivare om det finns bättre alternativ, antingen med din egen personliga bank eller kanske med en sökmotor för lån likt Compricer, de kollar med flera kreditgivare och vanligen inom cirka en dag så kan du få förslag på alternativ.