Bilfinansiering av höstbilen

Höstbil, vad är det för något? Är det något speciellt med en sådan eller? Njae, såklart det fortfarande är en bil men denna bil ska inte säljas till hösten som man kanske gör med säsongsbilen man köpt för semestern och tiden när man ska besöka släkt och vänner. Höstbilen köper du för att ha ett tag, även under vintern förstås. Till hösten kan du också göra bra affärer om du köper begagnad bil, men ha samtidigt i åtanke att bilen straxt passerar årsskiftet och vips så känns bilen ett år äldre. Bilägande kostar pengar och bilar faller hela tiden i värde så är det bara.

Detta inlägg har annonslänkar, så du kan ta del av erbjudanden

Men när du ska köpa en bil för att köra till och från jobbet under höst och vinter. Då behöver du en lite bättre bil som inte strandar dig längs vägen även om det aldrig finns garanti för detta, ens hos nya bilar. Köper du en bil för runt 100 000 kronor så finns möjlighet till att hitta en hyfsad bil, till och med en ganska ny om de kan tänka dig en liten bil. Har du inte dessa pengar sparade, hur många har det? Då kan du leta efter en bilfinansieringslösning för detta. Prova att söka billån på nätet, eller kanske privatlån för det är i de flesta fallen samma sak oavsett hur man skriver på sin internetsida. Nyttja med fördel jämförelsetjänsterna som finns, likt Compricers lånejämförelse. Du gör en intresseanmälan, de tar en kreditupplysning då det är ett måste men många banker tar sen del av denna och ger dig erbjudanden. Du sparar tid och bara en kreditupplysning görs. Eller så kan du besöka Bank Norweigean som är supersnabba att hantera saker helt över internet, de var bland de första att hantera lån helt utan att skicka papper, du hittar denna tjänst här.

Höstbilen bör ha bra bromsar och bra däck, du bör också tänka på att vinterdäck följer med eller kolla upp vad dessa kostar och räkna med det som en kostnad som straxt kommer. Bilen bör också vara servad och en koll av kylarvätskan samt spolarvätskan bör göras så inte det finns risk för att motorn fryser eller spolarvätskan. Spolarvätskan är enkelt, men ibland häller en del i vatten eller så kallad sommarspolarvätska som inte klarar kyla. Använd lite extra på rutorna och fyll på med egen inför vintern, det hinner du med under hösten när det är plusgrader ute.