Lendo låneförmedling fixar bilfinansieringen

De nya låneförmedlingstjänsterna poppar upp en efter en. Det finns bara en vinnare och det är du som ska låna pengar till bilköpet. Låneförmedlingstjänsterna bygger på att de har avtal med många banker för att erbjuda dem “leads”, ett lead är en låneansökan. Denna låneansökan får sedan dessa banker tillgång till och alla får chansen att “bjuda” på låneansökan genom att ge dig deras bästa låneerbjudande för dagen.

Bankerna kan helt enkelt inte stå utanför denna förmedlingstjänst för då förlorar de många affärer. Du står alltså därmed som lånekund för en gångs skull som vinnare gentemot bankerna. Det vanliga är att bankerna får 24h på sig att komma med erbjudande till dig. Slutligen är det du som bestämmer om du vill gå vidare med att låna pengar samt från vilken bank du vill låna pengar från.

En bonus för denna förmedlingstjänst för privatlån som kan användas till bilfinansiering är att endast en kreditupplysning tas av dig. Samtliga banker får sedan tillgång till denna, men det registreras bara som en upplysning vid framtida kontroller. Du ska dock få en omfrågandekopia för varje bank som tagit del av kreditupplysningen, denna registreras dock inte så andra kan se.

En av de låneförmedlare som är ledande i Sverige är Lendo som ägs av Schibstedkoncernen, välkänd inom försäkringsförmedling. Schibsted är väletablerade och erfarna att driva IT-tjänster via internet. Vill du veta mer om vad Lendo kan erbjuda för lån till din bilfinansiering så läs mer om Lendo här.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *