Vilket är bästa billånet?

Bästa billånet är det lån som har lägsta räntan och bästa villkoren. Detta är så klart beroende på vad som är viktigast för dig i slutändan. Allt beror på din egen ekonomi och kravbild.

Detta inlägg har annonslänkar

Lägsta räntan kan du troligen få hos bilhandlaren om de har någon form av kampanj på just detta. Tänk dock på att det kan vara så att de kompensera med priset på din nya bil som du köper. VIktigt att du har koll på bilpriset och vad andra bilhandlare erbjuder för deal för samma bil. Bilhandlarens alternativ är sannolikt även det snabbaste och enklaste alternativet.

Hos din egen bank har du goda förutsättningar att få en okej ränta för ett privatlån, och ibland även billån vid bilköp.

Vill du kolla de bästa alternativen till bilhandlarens billån och din egen personliga bank så finns det jämförelsetjänster online på nätet. MyLoan är en av dessa och det är lätt att fylla i en ansökan som inte heller är bindande. Du kan ta del av erbjudanden från flera olika banker inom ca ett dygn, sen kan du jämför mot den ränta du fått på andra håll. Det tas enbart en kreditupplysning vi denna typ av ansökan som bankerna kollektivt tar del av. Tjänsten är kostnadsfri och du är inte bunden om du inte vill gå vidare och teckna något av de erbjdanden som du får.

Ett bilköp är en stor affär, ta dig tid för köpet så att det känns bra med både bil och bilfinansiering. Det är då som du gör en bra bilaffär.