Biltips från Bilfinansiering.info

Så klart dagens nybilstips är en Toyota. Toyota är ett frnyftigt bilval när samtliga egenskaper vägs in och status vägs bort. Ekonomi och en bra bil är viktigare likaså miljösamvetet.

Nya Toyota Corolla har nyligen lanserats och håller Toyotas fana uppe avseende småbilar, eller ”lagombil” kanske är ett bättre ord. Detta är en Citybil för dig som kör mycket bil. Bilen är lättkörd och har bra egenskaper för stadsmiljö. Säkerhetsteknik och förarstöd som backkamera och parkeringssensorer och mycket mer. Den lite mindre versionen är bäst för dig som klarar dig med lite trängre baksäte och något mindre lastutrymma. Sen finns den i kombiversion för dig som behöver lite mer plats.

Miljöegenskaperna är goda för dig som väljer hybridversionen och förbrukningen ligger då i ungefär samma nivå som en dieselbil. Förhoppningsvis så lever bilen sen upp till Toyotas höga kvalitétsrykte och det är detta som ger bilen den goda helhetssynen vilket är viktigt vid ett bilköp. Du behöver inte heller oroa dig för att bli av med bildelar som statusbilarna kan bli om de står utan uppsyn likaså är försökringspremierna därmed lägre.

Så med en Toyota Corolla så kanske du inte är hetast i kvarteret men förnuftigast och sen kan du lägga pengarna på annat istället. Toyotas design hänger idag bra med så det är inte en bil att skämmas för heller, frontpartiet är riktigt nice och bilen är modern.